Wereldwijd marktleider off-road

Polaris is wereldwijd marktleider off-road (ATV, Quads en Side by Sides). Én staat al 65 jaar garant voor de beste off-road ervaring! Het Amerikaanse merk heeft een complete catalogus met een diversiteit aan modellen op de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt. Om deze goed en overzichtelijk voor te stellen aan het publiek, is ons gevraagd de Polaris brochures voor de Benelux te maken.

Polaris logo

Twee losse Polaris brochures

Een quad of Side by Side kan je op twee manieren inzetten, als werktuig en voor je plezier. Om deze reden ontstond al snel het idee voor twee losse brochures. De Leisure brochure werd speelser, met een snellere uitstraling. Waar de Utility brochure een meer nuchter karakter kreeg.  Hoewel beide brochures een eigen uitstraling kregen is het echter wel direct duidelijk dat ze afkomstig zijn van hetzelfde merk. Naast de diversiteit is een overeenkomst alsnog noodzakelijk voor een duidelijke identiteit.

Polaris brochures op website in groot scherm, op laptop en op mobiel

Binnen Polaris zijn er diverse modelgroepen die weer bestaan uit verschillende modellen. Deze categorieën worden ook binnen deze brochures duidelijk. Elke modelgroep heeft namelijk zijn eigen kleur, waardoor het verband tussen diverse modellen snel duidelijk is. Bij de Utility brochure is voor een snelle en duidelijke onderverdeling zelfs het logo binnen deze kleurmarkering toegevoegd.

Per model is er veel informatie beschikbaar die voor de consument belangrijk is. Dit wordt duidelijk en geordend weergegeven op iedere pagina. Elk onderdeel heeft zijn eigen locatie in de brochures, waarbij consequentie een grote en belangrijke rol speelt.

Bekijk de gehele brochures online op de website van Polaris!

Enthousiast geworden?

Wilt u een keer een kijkje komen nemen, samen met ons brainstormen over een (nieuw) project, heeft u een vraag of gewoon zin in een bakje koffie? Neem dan gerust contact met ons op.