Over SensaTag

SensaTag biedt een gemakkelijke manier om uw vermogen een stem te geven. Het zijn goedkope en energiezuinige LoT-trackers voor niet-aangedreven activa. Om deze trackers aan juiste doelgroep te brengen, hebben wij een SensaTag folder ontwikkeld.

Dus wilt u op de hoogte blijven van de locatie van uw container of product? Dan zijn deze Sensatag trackers de oplossing! Deze trackers zijn multi-inzetbaar en plaatsbaar als zijnde een tag. Bekijk meer informatie over SensaTag op de website!

Het ontwikkelproces van de SensaTag folder

Het is natuurlijk belangrijk dat deze tags bekend worden gemaakt aan de juiste doelgroep. Om deze doelgroep te bereiken zijn wij gevraagd een folder te ontwerpen en te ontwikkelen. De opdracht was simpel. Het moest een duidelijke en overzichtelijke folder worden om de doelgroep te kunnen informeren over de tags.

Zo zouden deze folders opgestuurd kunnen worden, maar bovenal ook meegenomen kunnen worden naar beurzen en presentaties. Omdat het gaat om een internationaal inzetbaar product is er gekozen voor een duidelijke, minimalistische én Engelse tekst.

Het eindresultaat heeft een rustige en bovenal overzichtelijke uitstraling. Dit wordt speels doorbroken door afbeeldingen met toepassingen van het product. Er is daarbij gekozen voor ronde afbeeldingen, omdat dit weer een referentie naar het logo geeft. Dit alles heeft geresulteerd in een goed geheel en een eenduidige en strakke uitstraling.