Neem een kijkje in ons portfolio!

Wij als grafisch ontwerpbureau Rotterdam zijn trots op onze opdrachtgevers, projecten en resultaten! Hieronder vindt u ons portfolio met een greep uit onze projecten. Wij zijn thuis in het ontwerpen/vormgeven van onder andere huisstijlen, brochures, flyers, folders, magazines en meer! Bent u benieuwd naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken of laat uw gegevens achter door middel van ons contactformulier.

Zegt ons portfolio niet genoeg over wie we zijn? Een fullservice grafisch ontwerpbureau Rotterdam!

Uw identiteit is het gezicht van uw bedrijf. Het laat zien wie u bent, waar u voor staat en wat u doet. Grafisch ontwerpbureau Rotterdam, Het Proces Media, draagt met trots een steentje bij aan het vormen of doorvoeren van uw identiteit. Graag denken wij mee met het creëren van een logo, huisstijl of andere grafische uitingen. Daarnaast ontwerpen wij ook drukwerk en digitale media binnen een bestaande identiteit. Onze ervaring betrekt een brede diversiteit aan werkzaamheden, zoals: huisstijlen, brochures, folders, flyers, magazines en meer. Naast het ontwerpen bieden wij echter een nog breder pakket aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van fotografie, het schrijven van teksten, het opzetten van campagnes en het organiseren van foto shoots. Graag laten wij ons werk als grafisch ontwerpbureau Rotterdam voor zich spreken en nodigen wij u uit hierboven een kijkje te nemen. Wilt u meer weten over wie wij zijn én bent u benieuwd naar het verhaal achter dit grafisch ontwerpbureau Rotterdam, neem dan gerust een kijkje op onze ‘over-ons’ pagina!

Onze klanten

Enthousiast geworden?

Wilt u een keer een kijkje komen nemen, samen met ons brainstormen over een (nieuw) project, heeft u een vraag of gewoon zin in een bakje koffie? Neem dan gerust contact met ons op.