Over ons

Leuk dat u geïnteresseerd bent in ons verhaal! Om u een volledig beeld te geven over ons grafisch ontwerpbureau Rotterdam: wie wij zijn, hoe we zijn begonnen en wat we precies doen beginnen we gewoon lekker vanaf het begin! Mocht u verder nog vragen hebben of wilt u gewoon gezellig met ons kennismaken onder het genot van een lekker bakje koffie?! Neem dan gerust contact met ons op óf laat uw gegevens achter in het contactformulier onderaan de pagina.

Van toen naar nu!

Eind 1999 bracht een goede vriend mij bij een Belgische uitgever die een gat in de markt had ontdekt, een scooter magazine op de Nederlandse en Belgische markt. Een redactie van een stel 20-jarige idioten bij elkaar met maar 1 passie, scooterrijden. Mijn komst als bladmanager betekende in eerste instantie de winstgevendheid van het magazine vergroten. Maar tegelijkertijd ook om het zootje ongeregeld structuur aan te brengen. Dat eerste lukte prima, het tweede deels. Na een aantal jaren besloot de Belgische uitgever het pakket magazines te verkopen en sprong ik in het diepe door de titel ScooterXpress over te nemen. 

In 2008 werd Het Proces Publishing een feit en werd ik uitgever van een eigen magazine. Ook werd Het Proces Media opgericht. Met als grote verschil: Publishing richt zich op de magazines (en websites) en Media zich richt op een grote diversiteit aan klanten met ieder een eigen commercieel vraagstuk. Ondertussen worden er jaarlijks maar liefst 3 titels en 18 magazines uitgegeven en heeft Het Proces Media een grote range aan interessante klanten uit diverse branches. Voor Het Proces Publishing is ‘content’ waar het om draait. Bij het Proces Media circuleert constant de vraag, hoe we de klant op een originele en effectieve manier kunnen bereiken. Geen dag is hetzelfde, en dat is gewoon leuk!  Maurice van Oosten

Over ons scooter afbeelding

Over ons

motor rijdt op weg naar beneden

Visie

Met het Proces Media zijn wij, als geen ander, in staat om klanten van het begin tot het eindtraject te adviseren. Bij ons maak je als klant altijd de juiste keuze. Wij denken mee, wij doen mee, en we blijven altijd meedoen! Reclame is een proces dat wij continu volgen en bijsturen, zodat je als klant met een gerust hart een campagne start. Over ons heb je het over 10 jaar nog, dat is wat wij willen!

Missie

Wij leveren topprestaties en gaan niet voor een 7. Een 10 is de maatstaf! Wij vinden het belangrijk om toegevoegde waarde te creëren. Nu én in de toekomst. Onze medewerkers zijn onze creatieve kroonjuwelen, de klanten onze fijn geslepen diamanten. Waar anderen terugschakelen, geven wij gas! Een briljant ontwerp tot een grandioos idee lanceren en uitwerken. Daar zijn wij gewoon goed in!

Ons team

Foto van eigenaar Maurice van Oosten

Maurice van Oosten

Eigenaar

Foto van redactiemanager Raymon de Kruijff

Raymon de Kruijff

Redactiemanager

Foto van designer Robin de Kok

Robin de kok

Designer

Blonde dame in witte blouse met spijkerbroek poserend op een boot

Jill Eegdeman

Marketeer

Enthousiast geworden?

Wilt u een keer een kijkje komen nemen, samen met ons brainstormen over een (nieuw) project, heeft u een vraag of gewoon zin in een bakje koffie? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactformulier