Over Delfi

Delfi, een fris jong Hollands bedrijf. Ze leveren kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen voor alle leeftijden én door de gehele Benelux. De e-bikes van Delfi staan voor rijcomfort, kwaliteit en een strak design. De fietsen hebben daarom een modern en trendy uitstraling en zijn ze ook nog eens technisch helemaal in orde. Alles staat in het teken van zorgeloze en plezierige fietsritten voor u. En om dat uit te straling hoort daar natuurlijk ook een bijpassende Delfi huisstijl bij! Daarvoor hebben wij het logo mogen ontwerpen.

Lees meer over Delfi én bekijk hun aanbod online!

Delfi logo

De fietsen van Delfi zijn betaalbare e-bikes met hoge kwaliteiten. Voor zo’n modern product moet het logo natuurlijk ook fris en modern zijn. Daarnaast moest het duidelijk en toegankelijk worden, iedereen kan een Delfi rijden! 

Elektrische damesfiets Delfi

Delfi huisstijl ontwikkeling

Wij kozen dan ook snel voor een naambeeld, what you see is what you get! Niet te veel gekke fratsen en verrassingen. Maar juist duidelijk, eerlijk en betrouwbaar. Opsmuk is hier niet nodig. Een duidelijk herkenbaar symbool was wenselijk en hiervoor is de D gekozen. Het logo is hierdoor op 3 manieren inzetbaar. Als losse cirkel met, de gehele naam of een combinatie van beiden. Elke versie straat hetzelfde uit, maar zorgt voor variatie en flexibiliteit.

Enthousiast geworden?

Wilt u een keer een kijkje komen nemen, samen met ons brainstormen over een (nieuw) project, heeft u een vraag of gewoon zin in een bakje koffie? Neem dan gerust contact met ons op.