Over Retro Special

Al sinds 2015 brengt het magazine Scooter&BikeXpress jaarlijks de Retro Special uit. Dit is een losse uitgave, vol met alles over het merk Vespa. Iedere uitgave is tot de rand gevuld met testen, reisverhalen, geschiedenis, gadgets en meer! Bekijk de Retro Special magazines online!

Retro special logo

De Scooter&BikeXpress magazines zijn voor -en gemaakt door- scooterrijders. De redactie houdt zich, als enige in de markt, al meer dan 20 jaar bezig met scooters en alles eromheen. Scooter&BikeXpress is daarom dè autoriteit op het gebied van (elektrische) scooters en lichte motorfietsen.

Scooter&bikexpress biedt de rijder van de toekomst een overzicht van de wereld van scooters en lichte motoren. Én zal daarnaast nieuwe initiatieven, zoals elektrisch rijden blijven volgen maar we gaan ook terug in de tijd. Elke maand besteden wij aandacht aan Young- en Oldtimers en volgen we de ontwikkelingen op het gebied van onderdelen en accessoires voor de oudere bromfietsen.

Neem gerust een kijkje op de website voor meer informatie! 

Al jaren wordt Scooter&BikeXpress verzorgd door Het Proces Media en uitgegeven door zusterbedrijf Het Proces Publishing. 

Retro Special magazines

Deze Retro Special magazines staan prima op zichzelf en dat mag ook gezien worden! Hierom heeft het Proces Media voor deze reeks specials een eigen vormgeving en uitstraling ontworpen. Hoewel de kwaliteiten van Scooter&BikeXpress nog steeds een grote rol spelen, is er veel ruimte voor een eigen gezicht. De buitenkant maakt direct duidelijk dat het gaat om een special. Met één blik zie je al waar het over gaat en dat je iets bijzonders in handen hebt. Een ruwere matte finish maakt het geheel af. Er is aan de binnenkant gekozen voor een meer ‘glossy’ look met een chiquere uitstraling in de font keuze.

2 Retro Special magazines

Enthousiast geworden?

Wilt u een keer een kijkje komen nemen, samen met ons brainstormen over een (nieuw) project, heeft u een vraag of gewoon zin in een bakje koffie? Neem dan gerust contact met ons op.