Over Sur-Ron

Sur-Ron is opgericht door drie motor- en hi-tech fanaten en is sinds 2014 actief in de branche van elektrische fietsen en motoren. Vandaag de dag heeft het merk meer dan 100 werknemers in dienst en combineert dit merk het beste op het gebied van systeemtechniek, het ontwikkelen van intelligente systemen en het implementeren van geavanceerde technologie, voertuigontwerp, productontwikkeling en productie. De elektrische motorfietsen staan bekend om hun ongeëvenaarde combinatie van snelheid en uithoudingsvermogen. Een super tof merk! Wij zijn onder andere gevraagd een Sur-Ron brochure te ontwikkelen én daar zijn we trots op. Lees snel verder voor meer informatie!

Sur-Ron logo

Brochure Sur-Ron

Wanneer een merk een nieuwe markt betreedt, in dit geval de Nederlandse, is een brochure zeker geen overbodige luxe. Het geeft een merk de kans iets mee te geven aan nieuwe relaties, dealers en potentiële klanten. Een fysiek medium als een brochure geeft de mogelijkheid om bewaard te worden en nogmaals rustig doorgebladerd te worden wanneer de nieuwe relatie, dealer of potentiële klant weer thuis is. Dit geeft merken de gelegenheid om kort, bondig en duidelijk hun visie en de kracht van het product over te brengen. Zo moest dit ook de functie zijn van deze Sur-Ron brochure. Het was daarbij van belang dat de vormgeving van de brochure strak en modern was. Daarom hebben we bondige teksten gecreëerd die tweetalig in de brochure konden worden geplaatst. Daarnaast hebben we de fotografie zo verzorgd dat we de elektrische motorfietsen in al hun diversiteit konden tonen. Dit alles heeft geresulteerd in een bondig, strak en modern naslagwerk.

Enthousiast geworden?

Wilt u een keer een kijkje komen nemen, samen met ons brainstormen over een (nieuw) project, heeft u een vraag of gewoon zin in een bakje koffie? Neem dan gerust contact met ons op.