Over Polaris

Polaris is wereldwijd marktleider off-road (ATV, Quads en Side by Sides). Én staat al 65 jaar garant voor de beste off-road ervaring! Het Amerikaanse merk heeft een complete catalogus met een diversiteit aan modellen op de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt. Om het enthousiasme en de bekendheid van alle Polaris modellen verder te vergroten zijn wij gevraagd om de Polaris advertenties voor dit imposante merk vorm te geven. Lees meer over deze opdrachtgever op de website!

Dé Polaris advertenties

Wij hebben samen met de opdrachtgever een reeks advertenties vormgegeven voor publicatie in diverse magazines en vakbladen die aansluiten bij de doelgroep van Polaris. Binnen deze samenwerking zorgt Het Proces Media daarom voor een breed inzetbare opzet van de advertenties zodat ze in verschillende magazines en vakbladen passen. Daarnaast nemen wij ook de opmaak van de individuele advertenties én het omzetten naar diverse afmetingen voor onze rekening. Zo is al ons werk breed inzetbaar.

Nog meer Polaris!

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van de Polaris advertenties, maken wij voor deze opdrachtgever ook brochures voor de Benelux. Zo kan er gekozen worden een quad te gebruiken als werktuig, maar ook voor je plezier. Om deze reden zijn er dan ook twee verschillende brochures ontwikkeld. Hoewel beide brochures een eigen uitstraling hebben gekregen, is het wel direct duidelijk dat ze afkomstig zijn van hetzelfde merk. Naast de diversiteit is een overeenkomst namelijk alsnog noodzakelijk voor een duidelijke identiteit. Bekijk hier meer informatie over het ontwikkelen van de Polaris brochures én bekijk het resultaat!