Over QuadXpress

Het begon allemaal met een grote vraag naar een magazine gericht op quads. Met de kennis van de markt én ervaring met het ontwerpen van magazines, zoals Scooter&BikeXpess, besloten we het magazine QuadXpress op te zetten. Zo gezegd, zo gedaan! Al jaren wordt het magazine gericht op de 4-wielers verzorgd door Het Proces Media en uitgegeven door zusterbedrijf Het Proces Publishing. Al sinds de eerste uitgave verzorgt Het Proces Media ook de QuadXpress fotografie.

QuadXpress is een magazine waarin op een geheel nieuwe manier aandacht wordt besteed aan quads (sport & utility) Side by Sides en jetski’s/waterscooters. Het tijdschrift biedt informatie over verschillende aspecten van quads op een positief kritische manier. Kortweg biedt QuadXpress informatie over quads, kleding, veiligheid, gadgets en actuele ontwikkelingen over milieu en veiligheid zonder daarbij beleving en emotie uit het oog te verliezen. QuadXpress biedt de rijder van de toekomst een overzicht van de wereld van quads op de weg en jetski’s op het water.

Bekijk de QuadXpress magazines op de website!

QuadXpress fotografie

Door onze jarenlange ervaring met fotografie voor onder andere Scooter&BikeXpress viel ook de fotografie voor QuadXpress goed in ons straatje. We zoeken het avontuur op om zo te zorgen voor spannende en energieke actiefoto’s. Belangrijk daarbij is een scherpe en kritische blik te hebben, waardoor we de quads en Side by Sides kunnen vastleggen met precisie en detail. Zo creëren we sfeervolle en statische beelden die perfect bij de magazines passen.

Naast de fotografie voor QuadXpress leveren wij ook een tekstuele bijdrage aan de magazines. U kunt hierbij denken aan het schrijven van artikelen. Ook verzorgen wij de gehele vormgeving van het magazine. We doen er alles aan de lezer keer op keer weer te verrassen.