Over Quadxpress magazines

Het begon allemaal met een grote vraag naar een magazine gericht op quads. Met de kennis van de markt én ervaring met het ontwerpen van magazines, zoals Scooter&BikeXpess, besloten we QuadXpress magazines op te zetten. Zo gezegd, zo gedaan! Al jaren wordt het magazine gericht op de 4-wielers verzorgd door Het Proces Media en uitgegeven door zusterbedrijf Het Proces Publishing.

Neem gerust een kijkje op de website van QuadXpress voor meer informatie!

QuadXpress is een magazine waarin op een geheel nieuwe manier aandacht wordt besteed aan quads (sport & utility) side by side en jetski’s/waterscooters. Het tijdschrift biedt informatie over verschillende aspecten van quads op een positief kritische manier. Kortweg biedt QuadXpress informatie over quads, kleding, veiligheid, gadgets en actuele ontwikkelingen over milieu en veiligheid zonder daarbij beleving en emotie uit het oog te verliezen. QuadXpress biedt de rijder van de toekomst een overzicht van de wereld van quads op de weg en jetski’s op het water.

Vormgeving QuadXpress magazines

Voor de vormgeving van de Quadxpress magazines is naast duidelijkheid en leesbaarheid gekozen voor wat ruwere elementen. De uitstraling van het blad is daarom niet altijd even braaf. Maar dit past juist bij de quadbranche. Vooral de titels van de artikelen springer er hierdoor goed uit! Om het magazine een nog levendiger karakter te geven, hebben we gewerkt met een kleurclassificatie. Zo krijgen de verschillende type artikelen hun eigen kleur. Dit zorgt niet alleen voor een vrolijker magazine, maar ook voor duidelijk onderscheidt tussen verschillende type artikelen.

Buiten de vormgeving van de magazines zelf, levert Het Proces Media zowel een een bijdrage aan tekst als fotografie. Hierbij kunt u denken aan het schrijven van artikelen, maar ook aan fotoshoots op locatie met modellen, styling en visagie.