Over Scooter&BikeXpress magazines

Scooter&BikeXpress is een maandelijks magazine waarin op een geheel andere manier aandacht wordt besteed aan scooters en lichte motoren. Het tijdschrift biedt informatie over verschillende aspecten van scooter- en motorrijden op een positief kritische manier. De Scooter&BikeXpress magazines zijn voor -en gemaakt door- scooterrijders. De redactie houdt zich, als enige in de markt, al meer dan 20 jaar bezig met scooters en alles eromheen. Scooter&BikeXpress is daarom dè autoriteit op het gebied van (elektrische) scooters en lichte motorfietsen.

Al jaren wordt Scooter&BikeXpress verzorgd door Het Proces Media en uitgegeven door zusterbedrijf Het Proces Publishing.

Kortweg bieden de magazines van Scooter&bikexpress informatie over bromfietsen en -scooters, motorscooters en lichte motoren, kleding, veiligheid, gadgets en actuele ontwikkelingen over milieu en veiligheid zonder daarbij beleving en emotie uit het oog te verliezen. Scooter&bikexpress biedt de rijder van de toekomst een overzicht van de wereld van scooters en lichte motoren. Scooter&bikexpress zal daarnaast nieuwe initiatieven, zoals elektrisch rijden blijven volgen maar we gaan ook terug in de tijd. Elke maand besteden wij aandacht aan Young- en Oldtimers en volgen we de ontwikkelingen op het gebied van onderdelen en accessoires voor de oudere bromfietsen.

Neem gerust een kijkje op de website voor meer informatie!

Meer dan alleen vormgeving!

Bij het maken van dit magazine komt meer kijken dan alleen de vormgeving. Uiteraard is deze van onze hand alsmede de maandelijkse opmaak van de artikelen en het ontwerp van de lay-out. Hiernaast verzorgen wij ook het overgrote deel van de fotografie en verzorgen wij de tekstuele kant van artikelen.

Daarnaast bieden wij adverteerders ook de mogelijkheid om het ontwerp van de advertentie door ons te laten verzorgen. Met onze kennis van het magazine kunnen wij deze op maat maken en afstemmen op het juiste publiek.