Over Sur-Ron

Sur-Ron is opgericht door drie motor- en hi-tech fanaten en is sinds 2014 actief in de branche van elektrische fietsen en motoren. Vandaag de dag heeft het merk meer dan 100 werknemers in dienst en combineert dit merk het beste op het gebied van systeemtechniek, het ontwikkelen van intelligente systemen en het implementeren van geavanceerde technologie, voertuigontwerp, productontwikkeling en productie. De elektrische motorfietsen staan bekend om hun ongeëvenaarde combinatie van snelheid en uithoudingsvermogen. Een super tof merk! Wij zijn onder andere gevraagd een Sur-Ron flyer te ontwikkelen én daar zijn we trots op. Lees snel verder voor meer informatie!

 

De Sur-Ron flyer

Nadat wij eerder een brochure ontworpen voor Sur-Ron werd ons al snel gevraagd ook een flyer voor het merk te ontwikkelen. De kracht van de brochure lag echt bij de mogelijkheid om bewaard de worden en nogmaals rustig – thuis of op een andere plek – te bekijken door een nieuwe relatie, dealer of potentiële klant. De flyer moest juist zorgen voor een snelle en korte kennismaking met het merk. Het moest vooral opvallend zijn, iets waar men naar blijft kijken. Informatie over de producten mocht daarbij natuurlijk ook niet ontbreken! Het resultaat was een opvallende flyer met kort en bondige informatie. Dit geeft dealers ineens de mogelijkheden van de tweewielers van het merk!

 

Enthousiast geworden?

Wilt u een keer een kijkje komen nemen, samen met ons brainstormen over een (nieuw) project, heeft u een vraag of gewoon zin in een bakje koffie? Neem dan gerust contact met ons op.