Over SYM

De scootermarkt is groot, maar SYM is hierbinnen zeker geen onbekende naam. Sterker nog, dit merk wordt al jaren met veel succes binnen de Nederlandse markt gepresenteerd. Het bedrijf bestaat inmiddels al meer dan 60 jaar. Jaarlijks worden er maar liefst meer dan 500.000 voertuigen geproduceerd. Dat maakt Sym één van de grootste fabrikanten uit de tweewielerindustrie. Sym levert consistente voertuigen van een hoogwaardige kwaliteit. Hun ontwikkelingscentrum is voortdurend bezig met het vernieuwen en ontwikkelen van de modellen. Met de groei van Social Media, ontstonden ook hier nieuwe mogelijkheden voor een frisse aanpak. Hierbij hebben wij bijgedragen aan de ‘SYM fotografie’.

Lees meer over SYM op hun website!

SYM fotografie

Beelden spelen hierbij dus een grote rol. In de snelle ontwikkelende wereld van Social Media is het namelijk belangrijk iemands aandacht snel te grijpen én vast te kunnen houden.

Wij verzorgen daarom voor SYM niet alleen de berichten voor Social Media, ook dragen wij zorg voor fotografie, het ontwikkelen van advertenties en het organiseren van photos hoots. Wij nemen hierbij een veelzijdigheid van taken voor onze rekening. Denk hierbij aan het regelen van modellen, kleding, belichting en uiteraard het fotograferen zelf. Bij het organiseren van een photoshoot kijken wij naar de uitstraling die u als klant wilt neerzetten en zorgen wij voor een goed en uitgedacht beeldconcept.