Over Peugeot Motocycles

Peugeot Motocycles is een Franse fabrikant van scooters en kleine motorfietsen. Al sinds 1898 produceert en verkoopt deze onderneming gemotoriseerde tweewielers. Beweging, emotie ontwerp en veeleisendheid staan daarbij centraal. Met de omvang van de fabrikant én het brede assortiment kan elke gebruiker de scooter vinden die aan zijn of haar behoefte voldoet op het gebied van bruikbaarheid, design, veiligheid en prestaties. Ze nodigen hun publiek uit scooters te verkennen en te genieten van een uniek gevoel van vrijheid. Daarnaast zijn ze continue op zoek naar innovatie/ontwikkeling. Om het publiek van deze fabrikant te bereiken en met hen de passie voor tweewielers te delen, verzorgen o.a. wij de Peugeot Motocycles fotografie.

Bekijk meer informatie over deze fabrikant op de website!

Peugeot motorcycles logo
Peugeot blauwe scooter

Peugeot Motorcycles fotografie

Voor deze klant verzorgen wij complete foto shoots, waarbij rekening wordt gehouden met de doelgroep en het gebruik. Dit begint met een uitgebreid gesprek met de klant, waarbij ook de fotograaf, de styliste en het modellenbureau worden betrokken. Aan de hand van de informatie die uit deze gesprekken komt, wordt het beeldconcept bedacht. En gaan we daarna op zoek naar interessante fotolocaties. In overleg met het modellenbureau worden vervolgens de modellen gekozen die het beste bij de uitstraling van het merk passen.

Wanneer het beeldconcept bedacht is met interessante fotolocaties en bijpassende modellen, vragen we de styliste haar ideeën uit te werken. Dit alles resulteert in een moodboard dat aan de klant wordt gepresenteerd. Dit dient vervolgens als basis voor zowel de fotograaf, de styliste, visagiste en de traffic manager. 

De shoot kan starten! Nu enkel nog wachten op mooi weer…

PEUGEOT MOTOCYCLES FOTOGRAFIE

Enthousiast geworden?

Wilt u een keer een kijkje komen nemen, samen met ons brainstormen over een (nieuw) project, heeft u een vraag of gewoon zin in een bakje koffie? Neem dan gerust contact met ons op.