Wereldwijd marktleider off-road

Polaris is wereldwijd marktleider off-road (ATV, Quads en Side by Sides). Én staat al 65 jaar garant voor de beste off-road ervaring! Het Amerikaanse merk heeft een complete catalogus met een diversiteit aan modellen op de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt. Om deze goed en overzichtelijk voor te stellen aan het publiek, is ons gevraagd de Polaris brochures voor de Benelux te maken.

Polaris logo
polaris brochure 2021

Polaris brochure Benelux

Voor deze brochure bestond al een Engelstalige variant. Echter voldeed deze brochure nog niet volledig aan de wensen van Polaris Benelux. Zo moest uiteraard alle Engelstalig tekst worden vervangen door een Nederlandstalige vertaling, maar ook moest de brochure nog aangepast worden naar de modellen die binnen de Benelux geleverd worden.

Door onze ervaring met Quadxpress magazine hebben wij een goede kennis binnen de quadwereld. Dit was uitermate hulpzaam als het gaat om het onderscheiden en het doorvoeren van verschillende uitvoeringen, homologaties en technische gegevens. Ook zorgde dit voor een makkelijke(re) samenwerking, waarin wij als partner goed hebben kunnen meedenken en helpen met keuzes maken.

Bekijk de gehele brochures online op de website van Polaris Benelux!

Enthousiast geworden?

Wilt u een keer een kijkje komen nemen, samen met ons brainstormen over een (nieuw) project, heeft u een vraag of gewoon zin in een bakje koffie? Neem dan gerust contact met ons op.